Notes over Affiliate Programs

U moet ook weten dat we geen geld verdienen met de verkoop van onze producten. We betalen alleen voor de advertenties die we doen voor uw informatie. Het is slechts een affiliate business, maar in ruil daarvoor krijgen we het verkeer naar de 'kruidvergelijk.nl' website en krijgen ook een commissie voor reclame.

We hebben deze site voor u gemaakt om u te helpen met uw koken. We hopen dat u onze website informatief en gebruiksvriendelijk zult vinden. We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een internett. Als u onze website nuttig vindt, aarzel dan niet om deze met anderen te delen door op de onderstaande social media knoppen te klikken. Dank u. Om te worden toegevoegd aan onze mailinglijst voor toekomstige aankondigingen en informatie over onze kooklessen, check ons contactformulier en volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. U zich ook abonneren op ons Youtube kanaal door hier te klikken.

U op elk gewenst moment annuleren. Als het je bevalt wat je hier ziet, kun je op de knop Vind ik leuk klikken en het brengt je naar mijn startpagina, maar kopieer de link alsjeblieft niet. Ik waardeer het.

Als je de recepten voor het menu van deze week leuk vindt, gebruik dan de knoppen voor sociale delen. Als je een recept maakt, deel het dan met je vrienden en familie. Het zou zo veel beter zijn als u uw mensen zou laten weten dat u van dit recept hebt genoten. Volg me ook op mijn blog en instagram account. Ik zou graag uw gedachten horen over mijn recepten en recepten die je leuk vindt. Het zou me ook helpen veel als je me vertellen uw e-mailadres en / of twitter gebruikersnaam. Het is erg belangrijk dat ik je naam en je e-mailadres krijg, zodat ik je meer heerlijke recepten kan sturen.