Contact

Contactformulier

Ik ben altijd beschikbaar voor vragen. Maar ik denk dat het belangrijk is om te weten dat deze blog is niet bedoeld voor algemene opmerkingen (of als u een expert in uw vakgebied), alleen voor kruiden. U bent dus van harte welkom om opmerkingen te maken op kruidenblogs in het Nederlands of in het Engels als u informatie heeft voor het artikel. Als u denkt dat u iets beters weet dan ik hierboven heb vermeld, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Voor mij is het mooiste kruid het kruid van het seizoen. Ik hou van de manier waarop kruiden ruiken en proeven. Ze hebben hun eigen speciale aroma en smaak. Toen ik in de supermarkt was voor mijn jaarlijkse reis naar Amsterdam, vond ik mezelf plukken allerlei kruiden. Sommige waren zeer aromatisch, sommige rook naar kruiden, sommige waren kruidig, sommige waren geurig en sommige rook naar hout.

Ik ben erg blij om te reageren en ik zal proberen om een snelle reactie te doen.

Ik zou ook blij zijn als u uw opmerkingen en gedachten zou achterlaten. Ik kijk altijd uit naar feedback en kan u binnen een dag antwoorden. Alvast bedankt. Bedankt. Ik weet zeker dat er hier veel reacties zullen zijn. Als u een idee van iets wat je zou willen dat ik op te nemen in mijn blog, stuur me dan een e-mail en ik zal mijn best doen om u te helpen. Als u een donatie van een bedrag wilt doen, stuur mij dan een e-mail: Ik wil ook mijn vrienden bij Wines & Cheese bedanken en een speciale dank aan mijn vrouw, voor hun steun. Alle opmerkingen, kritiek en suggesties zijn welkom. De hier verstrekte informatie is gebaseerd op veel onderzoek. Ik kan niet garanderen dat ik alle informatie over een specerij.

Opening Hours

  • Maandag: 07:30 - 18:45
  • Dinsdag: 09:15 - 19:45
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 09:45 - 18:00
  • Vrijdag: 09:15 - 18:45
  • Zaterdag: 09:15 - 15:00