About us

Ik ben geboren in Nederland en heb in België, Engeland en de VS gewoond. Ik ben een expert op het gebied van specerijen en voedsel, en ik heb veel stereotypen moeten bestrijden die afkomstig zijn van een cultuur die niet veel kruiden gebruikt. Mijn blog is ontworpen om u te voorzien van mijn kennis, meningen en ervaring over alles wat met kruiden te maken heeft. U mij elke vraag stellen, maar houd het kort en zoet, zodat ik niet af te gaan op lange ramblings. Ik zal geen vragen beantwoorden die te lang of te algemeen zijn. Ook voel je niet gedwongen om alle kruiden te gebruiken in een recept, of anders kon ik net zo goed niet hebben geschreven over! Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je kruiden haalt. Ik probeer ook om een kleine hoeveelheid zout te houden in de recepten die zijn gemaakt in de VS. Dit is slechts een voorbeeld.

In sociale media, vindt u mij op twitter en facebook. Ik heb ook een paar boeken geschreven over koken, en ik ben gepubliceerd in verschillende tijdschriften en boeken.

Om mijn website te zien, klik hier. Kruidvergelijk is een Nederlandstalige tijdschrift en krant. We behandelen alle aspecten van de Nederlandse cultuur, van cultuur en mode, architectuur en muziek, tot keuken, en meer. Daarnaast richten we ons op de cultuur van de Nederlanders in de wereld en in Nederland. Als je contact met ons wilt opnemen, stuur ons dan een e-mail, of je ons gewoon volgen op twitter of facebook. We stellen uw vriendelijke woorden en uw feedback op prijs. U ook lezen over al onze eerdere onderwerpen. En nu, op met de post! Het recept van vandaag is een combinatie van Marokkaanse, Turkse en Griekse kruiden. De combinatie geeft het gerecht een prachtige diepte van smaak en aroma, zonder al te zoet. In dit bericht zullen we het verkennen van de kruiden die gaan in dit recept, met inbegrip van de smaken die we toevoegen aan spice de saus, evenals de recepten die we gebruikten om ze te maken. Turkse kruiden zijn een rijke, houtachtige en aardse specerij die ik heb gevonden om een favoriet voor het maken van mijn pittige kip gerechten.

Mijn Ebook, dat the Ultimate Spice Book heet, is te vinden bij Amazon. De kruiden die ik gebruik om mijn recept te maken zijn hier vermeld, en in het recept notities geef ik een meer gedetailleerde lijst voor degenen die willen een meer uitgebreide beschrijving. Als u wilt volgen mee in het recept, ik heb de PDF recept hier.

Het originele recept, gebaseerd op een Nederlands recept dat is gepubliceerd in de afgelopen honderd jaar, bevat kruiden zoals koriander, kaneel, nootmuskaat, gember en kruidnagel, maar ik heb besloten om ze te vervangen door hele, hele, hele kruiden, zoals gember, knoflook, kardemom, en nootmuskaat. De reden is, terwijl de kruiden in het originele Nederlandse recept zijn allemaal goed, en zijn vaak in mijn top 5 van de meest nuttige kruiden, ze zijn niet zo gezond. Terwijl de ingrediënten zijn erg basic, de voeding van de kruiden die u in het recept kan variëren afhankelijk van het merk en het land, en ik wil niet dat je uit te gaan van uw manier om te proberen om erachter te komen precies wat te gebruiken.